Trine Nebels blog holder sommerferie

Kære læsere

Tiden er nær, tiden er faktisk kommet. Det er sommertid. Ferietid. Til alle tider eller bare nu: Tid til ferie…
Jeg er ingen vandhund – som hunden Magnus jeg mødte på Jollehavnen i Taarbæk – men bloggen holder lidt ferie i juli måned.

Bloggen ferierer ikke for at dandere den i sommerlandet, men for lande en bog efter sommer – om reputation/image/omdømme og om at håndtere dårlig medieomtale, det som jeg metaforisk kalder for at være blevet ‘bidt af en skovflåt‘.

Bogens foreløbige arbejdstitel er: Skovflåtmodellen®  – sådan håndterer du dit omdømme.

Jeg ønsker jer alle en god ferie!

Share Button
Posted in:
Om Trine Nebel

Trine Nebel

Trine Nebel er fastansat på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor hun underviser i og rådgiver om branding, tillid, troværdighed og omdømme. Trine er forfatter til flere bøger, har en master i retorik, en diplomuddannelse i kommunikation og en læreruddannelse bag sig. Hun underviser primært på kurser og videreuddannelser, men stedvis også på DMJX' grunduddannelser. Trine Nebel har rådgivet både staten, kommuner, fagforeninger, organisationer og i det private. Trines passion er at forløse andre afsenderes kommunikative potentiale uanset om dette sker via taler, præsentationer, debatter, sociale medier, TV eller radio. Og uanset om modtagerne er publikummer, borgere, medlemmer, vælgere eller (potentielle) kunder i en virksomhed.

One Comment

Skriv et svar