Referencer

Bliv en bedre taler” (Morgenmadsforedrag Symbion 4. april 2014):
* Hej Trine! Har netop hørt dit foredrag på Symbion – fremragende! M. F.
* Hej Trine! Tak for et supergodt oplæg i fredags. Det inspirerede mig meget, især har jeg tænkt over det med at tillid er det vigtigste vi kan skabe. B. H.
* Tak for et meget inspirerende morgenmøde på symbion, jeg vil anbefale vores lokale erhvervsforening at booke et foredrag hos dig! H. S.
* @TrineNebel Super oplæg og genialt med slikposerne til at vise, hvad “helten” vil have! Og du har ikke tysker-slides længere;-)
* Tak for dagens “Bliv en bedre taler”. Rigtig mange brugbare hints, som jeg med glæde vil bruge i 3 forestående konference-talks. N. H.
* Elsker når morgenkaffen er brainy 🙂 Tak til TrineNebel og Symbion. L. F.
* Hej Trine! Tak for rigtig godt foredrag “Bliv en bedre taler”. F. S.

“Trine Nebel har skrevet rigtig mange og rigtig gode artikler til Dansk Kommunikationsforenings www.komforening.dk. Trine har en fantastisk pen og et stort vid, så det er en fornøjelse at modtage artikler fra Trine. Trine Nebel sidder også i Kommunikationsforeningens bladredaktion for Kommunikatøren, hvor Trine deltager i alle redaktionsmøder og også løbende leverer spændende artikler.
Trine har også i Kommunikationsforeningen været midtpunkt som indlægsholder for et GåHjemMøde om taler og taleskrivning sammen med Marianne Jelved, som fik de allerbedste tilbagemeldinger. Og Trine har et indlæg på forårets store GåHjemMøde i Kommunikationsforeningen: Hvad og hvordan skal man kommunikere på de sociale medier? Hvor vi for længst har lukket for tilmelding med flere end 125 deltagere.”
Sonja Sukstorff, direktør i Dansk Kommunikationsforening, www.komforening.dk

“Hej Trine Du er logget ud, lukket ned og helt ude af vores pc. Men mentalt har du efterladt en masse. Der er store roser til dit oplæg, og jeg kunne godt forestille mig at vi ses igen på et senere tidspunkt til en session med vores politikere. Tak for i dag”
Aino Faldborg, HR & Kommunikation, Faaborg-Midtfyn Kommune

“Tirsdag aften sad jeg blandt deltagerne til dit foredrag om taleskrivning i Kommunikationsforeningens regi. Tusind tak for din og Jelveds videndeling – jeres ærlighed og tid. Tænk også at en kulturminister brug sin dyrebare og eftertragtede tid i vores regi. Imponerende. I toget hjem kunne jeg ikke holde mig tilbage, men kastede mig over en tale, der leveres i aften. Processen blev en stor fornøjelse at skrive – og så blev talen bare rigtig god! Så et enkelt budskab: TAK! Det virker. God dag!”
Venligst Tine Wickers, Kommunikationschef i Nordeafonden

“Hej Trine. Tak for sidst. Der var meget stor tilfredshed blandt mine kolleger for dit foredrag.”
Peter Larsen, kultur- og fritidschef, Svendborg Kommune

“In the land of the blind – the one-eyed is king”, betyder egentligt noget negativt i retning af, at der er let for en diktator at forføre et uvidende folk. Men den kan nu bruges meget bogstaveligt om dig i vores undervisning i sociale medier. Jeg synes, du er for sej og satans skarp, og det synes jeg bare lige, at du skal vide. Ville dog ønske at vi havde haft lidt mere undervisningstid. Jeg har fået min karakter, så det her tæller ikke ekstra :-). Men jeg vil bare lige fortælle dig, at du har givet mig et løft. Tak for det.
Håber du er vel og er two-eyed igen efter nethindeoperationen”.
Kh XX – kursist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

”Workshoppen talte lige ind i det, der udgør grundstenen i min arbejdssituation: Omdømmekryds, passionen for medlemmerne og hvad der giver værdi for medlemmerne og deres medlemskab. Hvordan kan vi blive dygtigere, være mere imødekommende og til stadighed være vores moralske habitus bevidst?”
Gitte Bendtsen, chefkonsulent i Dansk Sygeplejeråd

“4 timers workshop om omdømmepleje kan lyde tungt, men ikke med Trine Nebel ved roret. Alle deltagere lod sig rive med af hendes store faglighed, tydelige pointer og enkle budskaber – serveret med stort nærvær, humor og høj energi. Deltagernes egen verden blev inddraget løbende og de faglige pointer eksemplificeret så alle var årvågne og reflekterende fra start til slut. Det er min klare overbevisning at alle deltagere følte sig ramt af en såkaldt ME-mail!”
Hanne Fink Ferdinand, FTF-Hovedorganisation for 450.000 offentligt og privat ansatte

“Det er min vurdering, at Trine Nebel er en meget kompetent retorikker, som med en praktisk tilgang og på en god måde forstår at formidle et relativt komplekst budskab. Selv har jeg, trods min mangeårige erfaring som procedør, haft stor glæde af min sparring med Trine Nebel.”
Kim Christiansen, Politidirektør for Københavns Vestegns Politi.

“Trine Nebel Schou gav deltagerne en meget instruktiv og praktisk anvendelig indføring i retoriske begreber og virkemidler. Der er ikke tvivl om, at deltagerne gik fra mødet bedre rustet til at udføre den pædagogiske og kommunikationsmæssige opgave, som er procedurens formål.”
Thomas Rørdam, højesteretsdommer.

“Kære Trine! Vi havde den mest fantastiske og unikke kærlighedsfest i lørdags. Hold nu op! – jeg lover dig stolt og glad at jeg holdt den vildeste, vildeste tale uden at græde eller bryde sammen. Jeg synes selv, jeg leverede varen fuldt ud, højt og tydeligt, lidt hurtigt, men den sad lige i skabet, og folk var lammede – og meget, meget overraskede. Du har været mig en fantastisk hjælp. TAK TAK TAK!”
Kærlige hilsner fra Sara H. 

“Kære Trine. Tak for dit oplæg/indlæg/indspark/oplysning – vi var mange der fandt det rigtigt godt og lige på sømmet. Det var en god start på at få lavet en mere professionel kommunikationsstrategi(er) og fik understreget vigtigheden af målgruppeanalysen. Det er skønt at møde nogen der brænder for sit virke og det fornemmede vi at du gjorde”
Peder Illum, Konsulent, MedCom – Sundhedsdatanettet

“Trine Nebel Schou besidder et stort engagement, væsentlige kommunikative kompetencer og har en stor faglig indsigt i både kommunikation, formidling og anvendt retorik. Trine har et indlevende væsen og har formået at påvirke politiets opfattelse af budskaber, herunder hvordan disse modtages af forskellige målgrupper. Endvidere har Trine bidraget til en større forståelse af politiets rolle i forskellige kommunikationssituationer, navnlig politiets optræden i medierne og samspil med pressen”.
Jørgen Skov, Politiinspektør, Københavns Politi.

“Trine er en fantastisk sproglig akupunktør! Hun sætter ord på, hvor kommunikationen halet. I SKAT havde vi brug for en professionel retoriker til at udfordre os – og helst én med med stor erfaring og unik indsigt i rådgivning til politisk styrede organisationer. I vores samarbejde med Trine er vi blevet meget, og meget mere bevidste om at kommunikere med, og ikke til, borgerne. Lyt selv, hvor godt Trine gør det i hendes ‘Tale til SKAT’, der ligger på YouTube. Jeg står naturligvis til rådighed for enhver, der måtte have brug for en uddybning af Trines retoriske kompetencer”.
Helle Vibeke Carstensen, tidl. innovationschef hos SKAT, nu Københavns Kommune.

“Det var et på alle måder interessant og inspirerende indlæg, der fra en retorisk synsvinkel belyste hovedforhandlingens stærke og svage sider. Jeg kan varmt anbefale jurister og andre, der jævnligt praktiserer retsarbejde en tilsvarende retorisk analyse.”
Anders Riisager, Vicestatsadvokat for København.

“Vi kunne efterfølgende se tilbage på en glimrende retorik-aften, hvor vi fik mange konkrete og anvendelige tip til og strukturering af den gode procedure og andre tankevækkende pointer i forhold til kommunikation i det hele taget. Varm anbefaling af Trine Nebel Schou herfra”.
Jane Ranum, forsvarsadvokat.

“Trine Nebel var gæsteforelæser om politiske personlige brands for IVK-studerende på CBS i foråret 2011. Hun lagde bogstavlig talt auditoriet ned og holdt 150 studerende sjældent åndeløse med sin beretning om livet som kommunalpolitiker, suppleret med refleksioner om nødvendigheden af at kunne sine retoriske klassikere. Meget inspirerende – og en sjælden kombination af høj underholdning og faglig dybde.
Ida Borch, ekstern lektor på CBS, indehaver af Orator.

“Som kursusleder har det været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Trine og opleve, hvordan hun indfanger sine tilhørere med sin ligefremme og troværdige måde og hun mestrer – på objektiv vis – at fremstille nogle af de kønsmæssige, embedsmæssige samt politiske problemstillinger som findes i det politiske liv.”
Susanne Vedsted, COWI i samarbejde med Danida Fellowship Centre.

“Det skyldes at Trine Nebel Schou er en meget behagelig person, dygtig til at samarbejde, har stor erfaring med praktisk kommunikation og hun er meget dygtig til at formidle sit stof. Jeg kan varmt anbefale hende til retoriske opgaver.”
Janus Beyer, partner i 37GRADER.

“Trine er antitesen til vægelsind, ligegyldighed, fedtspil og lurepasseri! Hun er retorikkens akupunktør, der præcis ved, hvor nålene skal sættes for at skabe kommunikativ effekt.”
Zenia Stampe, cand.scient.pol., medlem af Folketinget for Radikale Venstre

“Hej Trine. Vil lige sige tusinde tak for din hjælp med konfirmationstalen, det var guld værd. For pokker hvor er du bare god, jeg læser og griner. Det er super godt og meget lærerigt. Jeg har fået rigtig mange flotte tilbagemeldinger efter talen, tak!
M. Søgaard, København, mor til konfirmanden.

Con amore  – fordi sådan er livet også:

“Hej Trine. Tusinde tak for den gode respons. Vi havde ikke regnet med at få så meget nytte ud af det, selvom der var meget tekst. Det har hjulpet vores projekt omkring “Kommunikation via de sociale medier” gevaldigt, og det takker vi dig for”. Mvh. Tue, Jakob, Sebastian og Mathias, Salling Efterskole, 10. klasse. 

“Vi havde, i forbindelse med et universitetsprojekt om vidensdeling i folkeskolen, en samtale med Trine både som kommunikationsekspert og tidligere lærer. Trine var rigtig behjælpelig og gav os en supergod vinkel på vores projekt, samt nogle rigtig gode ekspert-referencer”.
Mathias Østergaard Madsen – Stud. Business Development Engineer, Aarhus Universitet i Herning.