Peter Loft suspenderet som departementchef

Så skete det – Peter loft er blevet sendt hjem, fritaget, fra arbejde som departementchef i Skatteministeriet.

Der er kommet ny viden i sagen
Mit bud er, at der MÅ være kommet noget mere viden frem siden de tre (2 af Loft+ 1 af Andersen) redegørelser blev offentliggjort i december. Noget må være tilstødt. Skatteministeren har fået ny viden, der bestyrker mistanken mod Peter Loft, er mit personlige bud, og derfor sendes Loft nu hjem, allerede inden skattekommissionen overhovedet er gået i gang.

Skattesagen og de afgørende redegørelser
Lad mig i den forbindelse opsummere på de tidligere blogindlæg om skattesagen. Du finder dem alle ude i højre side af bloggen, og her vil du blandt andet kunne læse min detaljerede gennemgang af det sproglige og indholdsmæssige spændingfelt mellem Peter Lofts to redegørelser, for der var jo som bekendt ikke én, men to redegørelser fra hans side.

Du vil også kunne læse om, hvordan Peter Lofts 2. redegørelse forsøgte at flytte fokus, men som jeg skrev allerede i december, så ville dét forsøg på at flytte fokus formentlig være på lånt tid.  Noget kunne tyde på at tiden nu er kommet. Fokus er tilbage på Peter Loft.

 

 

Share Button
Om Trine Nebel

Trine Nebel

Trine Nebel er fastansat på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor hun underviser i og rådgiver om branding, tillid, troværdighed og omdømme. Trine er forfatter til flere bøger, har en master i retorik, en diplomuddannelse i kommunikation og en læreruddannelse bag sig. Hun underviser primært på kurser og videreuddannelser, men stedvis også på DMJX' grunduddannelser. Trine Nebel har rådgivet både staten, kommuner, fagforeninger, organisationer og i det private. Trines passion er at forløse andre afsenderes kommunikative potentiale uanset om dette sker via taler, præsentationer, debatter, sociale medier, TV eller radio. Og uanset om modtagerne er publikummer, borgere, medlemmer, vælgere eller (potentielle) kunder i en virksomhed.

Skriv et svar