Brug dit sprog på en levende måde

En lille, hurtig om hjemmegjort video med input og finurligheder, der relaterer sig til de emner, du møder her på bloggen.

I dette indslag får du to minutters inspiration til, hvordan vi bruger talermåder i vores sprog.

Se med og hør hvordan du gør dit sprog mere levende og hvordan du sikrer dig, at dit budskab i højere grad huskes af modtageren.

Jo bedre du huskes, jo større er sandsyneligheden for, at du kan arbejde med dit omdømme – fx omverdenens faglige perception af, hvad du står for og arbejder med.

Del gerne vidoeen med andre.

Share Button
Om Trine Nebel

Trine Nebel

Trine Nebel er fastansat på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor hun underviser i og rådgiver om branding, tillid, troværdighed og omdømme. Trine er forfatter til flere bøger, har en master i retorik, en diplomuddannelse i kommunikation og en læreruddannelse bag sig. Hun underviser primært på kurser og videreuddannelser, men stedvis også på DMJX' grunduddannelser. Trine Nebel har rådgivet både staten, kommuner, fagforeninger, organisationer og i det private. Trines passion er at forløse andre afsenderes kommunikative potentiale uanset om dette sker via taler, præsentationer, debatter, sociale medier, TV eller radio. Og uanset om modtagerne er publikummer, borgere, medlemmer, vælgere eller (potentielle) kunder i en virksomhed.

Skriv et svar