Sociale medier og islandske sagaer

Islandske sagaer har du sikkert ikke skænket en tanke, siden du læste til danskeksamen i din ungdom.
Ligheder mellem retorik og islandske sagaer – og for den sags skyld nymodens sociale medier – har du derfor næppe heller tænkt over.

Lynkursus i at konversere en islænding.
Nu får du chancen. På fem minutter giver jeg dig en håndholdt guide til når du skal til Island. Blogindlægget er kun for sjov, og indgik som en bunden opgave på kurset “Formidling på nettet” på et diplommodul på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. En modul jeg tog som led i min diplomuddannelse.

Når du har set og hørt mit lyd- og lynkursus, vil du kunne konversere det islandske folk om langt mere end den økonomiske krise. Men husk! Det er altså kun for sjov :o)

Share Button
Om Trine Nebel

Trine Nebel

Trine Nebel er fastansat på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor hun underviser i og rådgiver om branding, tillid, troværdighed og omdømme. Trine er forfatter til flere bøger, har en master i retorik, en diplomuddannelse i kommunikation og en læreruddannelse bag sig. Hun underviser primært på kurser og videreuddannelser, men stedvis også på DMJX' grunduddannelser. Trine Nebel har rådgivet både staten, kommuner, fagforeninger, organisationer og i det private. Trines passion er at forløse andre afsenderes kommunikative potentiale uanset om dette sker via taler, præsentationer, debatter, sociale medier, TV eller radio. Og uanset om modtagerne er publikummer, borgere, medlemmer, vælgere eller (potentielle) kunder i en virksomhed.

Skriv et svar