Betalingsringen blev aldrig nogen folkesag

Jeg tænker over Villy Søvndals argumentation. Den argumentation han har gentaget hele dagen som svar på, hvorfor betalingsringen ikke bliver til noget:

Det blev aldrig nogen folkesag!

Ovenstående argument bringer mine tanker i retning af Grækenland…
Hvis svære, komplicerede og umiddelbart upopulære politiske beslutninger kræver, at noget først skal være ‘en folkesag’, så ville Grækenland de facto gå bankerot!

Share Button
Om Trine Nebel

Trine Nebel

Jeg, Trine Nebel, er fastansat på Professionshøjskolen Absalon i Center for ledelse og forvaltning. Her underviser jeg i kommunikative, politiske og organisatoriske aspekter af ledelse - foruden at jeg yder hjælp til taler og retorisk rådgivning. Hjemmesiden her fungerer derfor som et udvidet visitkort. På Festtaler.dk skriver jeg om alt, hvad der hører en god tale til. På Talerstolen.dk får du gode råd til lede med mundtlig formidling. Jeg er forfatter til flere bøger om taler, omdømme, kommunikation og kommunalpolitik, og har en master i retorik, en diplomuddannelse i kommunikation, en læreruddannelse samt 10 års erfaring med politik bag mig. Gennem årene har jeg rådgivet mestendels 'i det offentlige', herunder både stat, region, kommuner, men også i fagforeninger, organisationer. Min professionelle passion er at forløse andre afsenderes kommunikative potentiale - navnlig i forhold til alle aspekter af mundtlig formidling.

4 Comments

Skriv et svar