Branding Budskabshåndtering Kommunikation og retorik MÅ læse Omdømme og image Troværdighed

Hvad du bør vide om din troværdighed

Her kommer en lille gave til dig, der er nysgerrig på, hvordan du får en endnu højere troværdighed. Det er nemlig ikke så lige til som man skulle tro. En høj troværdighed er ikke noget man trækker i en automat, men alle kan højne deres troværdig. Også dig. Og uanset hvor høj din troværdighed er lige nu. E-bogen er gratis e-bog, eller lad os spise brød til og kalde for et e-dokument, den giver dig en kort og klar indføring i, hvad du bør vide om troværdighed. Og ikke mindst anviser dokumentet, hvordan du kan arbejde strategisk med din troværdighed. Du kan fx læse om, hvorfor du ikke selv kan omtale din troværdighed og ej heller måle den.

Tryk på linket ovenfor eller download her: E-bog om troværdighed. God læselyst.

Share Button

3 thoughts on “Hvad du bør vide om din troværdighed”

  1. Super e-bog. Dejlig kort og lige i øjet.

    Den burde oversættes til engelsk, fransk og tysk for at øge din indflydelse i nichen. Slet ingen tvivl om, at det er lige præcis budskabet folk har brug for at læse hvis de gerne vil øge troværdigheden.

    Tak for inspirationen, og fortsat god weekend. 🙂

Comments are closed.