Hvad du bør vide om din troværdighed

Her kommer en lille gave til dig, der er nysgerrig på, hvordan du får en endnu højere troværdighed. Det er nemlig ikke så lige til som man skulle tro. En høj troværdighed er ikke noget man trækker i en automat, men alle kan højne deres troværdig. Også dig. Og uanset hvor høj din troværdighed er lige nu. E-bogen er gratis e-bog, eller lad os spise brød til og kalde for et e-dokument, den giver dig en kort og klar indføring i, hvad du bør vide om troværdighed. Og ikke mindst anviser dokumentet, hvordan du kan arbejde strategisk med din troværdighed. Du kan fx læse om, hvorfor du ikke selv kan omtale din troværdighed og ej heller måle den.

Tryk på linket ovenfor eller download her: E-bog om troværdighed. God læselyst.

Share Button
Om Trine Nebel

Trine Nebel

Trine Nebel er fastansat på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor hun underviser i og rådgiver om branding, tillid, troværdighed og omdømme. Trine er forfatter til flere bøger, har en master i retorik, en diplomuddannelse i kommunikation og en læreruddannelse bag sig. Hun underviser primært på kurser og videreuddannelser, men stedvis også på DMJX' grunduddannelser. Trine Nebel har rådgivet både staten, kommuner, fagforeninger, organisationer og i det private. Trines passion er at forløse andre afsenderes kommunikative potentiale uanset om dette sker via taler, præsentationer, debatter, sociale medier, TV eller radio. Og uanset om modtagerne er publikummer, borgere, medlemmer, vælgere eller (potentielle) kunder i en virksomhed.

One Comment

Skriv et svar