Din stemme påvirker publikum og din etos

Fantastiske Nanne Vestgård Sørensen fortæller i et Tv-klip fra TV Europa, en del af CNN iReport, om retorisk fremtræden og stemmen indvirkning på et publikum.
Har du 20 minutter, så nyd dette Tv-indslag hvor stemmetræner Nanna Vestgård Sørensen øser ud af sin viden – på engelsk naturligvis!

Share Button
Om Trine Nebel

Trine Nebel

Trine Nebel er fastansat på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor hun underviser i og rådgiver om branding, tillid, troværdighed og omdømme. Trine er forfatter til flere bøger, har en master i retorik, en diplomuddannelse i kommunikation og en læreruddannelse bag sig. Hun underviser primært på kurser og videreuddannelser, men stedvis også på DMJX' grunduddannelser. Trine Nebel har rådgivet både staten, kommuner, fagforeninger, organisationer og i det private. Trines passion er at forløse andre afsenderes kommunikative potentiale uanset om dette sker via taler, præsentationer, debatter, sociale medier, TV eller radio. Og uanset om modtagerne er publikummer, borgere, medlemmer, vælgere eller (potentielle) kunder i en virksomhed.

Skriv et svar