Budskabshåndtering MÅ læse Omdømme og image

Sådan laver du et debatindlæg til aviserne

Selvom om du hverken er på valg eller medlem af et parti, så kan du deltage i den offentlige debat, hvis der er et emne der optager dig. Måske har du en holdning, eller ønsker at tage til genmæle. Du kan skrive for at øge kendskabsgraden til dig selv, dit budskab eller påvirke opfattelsen af dit omdømme. Mulighederne er mange.

I denne lydfil får du på få minutter gode råd til, hvordan du får dit debatindlæg optaget. Aviserne modtager hver dag masser af læserbreve og debatindlæg. Langt fra dem alle optages. Du kan øge dine chancer ved at lytte med her, hvor jeg kommer med konkrete eksempler på, hvad du skal være opmærksom på, når du skriver til en avis.

[audio:http://trinenebel.dk/wp-content/uploads/Deltag-i-en-avisdebat.mp3|titles=Deltag i en avisdebat]
Uddrag fra debatsiden på Politiken.dk
Politikens leder: Våbenloven er et større problem end retorikken.

Du kan også hente selve lydfilen Deltag i en avisdebat her, eller downloade den via iTunes.

Share Button