Præsentationsteknik – gratis inspiration

Interesserer du dig for taler, taleskrivning og præsentationsteknik, er du kommet til rette sted. Jeg har opdateret tavlen ‘ovre på Pinterest‘, hvor jeg løbende ‘pinner’ artikler, videoer, links og gode råd til dig, der skal tage ordet, skrive for andre, holdes salgsindlæg eller præsentere internt eller eksternt.

Tavlen kan du bruge og genbesøge så meget du orker og lyster – den er til fri og gratis afbenyttelse, og alle ‘pins’ på tavlen er valideret af mig selv.

Ta’ selv ordet
Men et er teori noget andet er praksis. Man kan komme rigtig langt ved at læse om et emne, men noget andet er at praktisere det selv. Kommer du til dét punkt, hvor du er parat til selv at gå i træningslokalet, er Talerskolen måske noget for dig?

Jeg og to andre har ladet mig inspirere af amerikanerne, der kan noget med public speaking. De er mere vant med at være på og bruge ordet foran en forsamling. På bloggen har jeg tidligere skrevet om Toastmasters i USA, hvor man kan ‘gå til public speaking’.

Det kan man også i Danmark – NU. Hvor DANMARKS FØRSTE TALERSKOLE er åbnet for alle!

Talerskolen
Over 5 aftener, der både byder på teori og masser af praksis lærer du – sammen med mig, Annette Bjerre Ryhede og Signe Bonnén – at blive komfortabel med at tage ordet:

 • Hvordan du fanger folks opmærksomhed, når du taler til dem
 • Hvordan du formidler dine budskaber og pointer mundtligt, så publikum kan gribe det
 • Hvordan du bruger de retoriske virkemidler til at gøre dit budskab appellerende, spændende og lækkert for dit publikum
 • Hvordan du opbygger din tale, dit oplæg og din fremlæggelse, så publikum kan følge med og lander der, hvor du gerne vil føre dem hen
 • Hvordan du får tæmmet din nervøsitet og føler ro, overblik og gennemslagskraft når du tager ordet
 • Hvordan du bruger din krop og stemme til at formidle dit budskab og opbygge troværdighed omkring dig som person og dit budskab

Og som ekstra bonus: Hvordan du holder den gode festtale, dine nærmeste vil gemme dybt inde i hjertet!
Du får lige nu en plads for til Kun 2.400,- eksklusiv moms! Tilmelding lige her!

Ps. Og en lille video om, hvad du ikke skal gøre, når du holder tale 🙂

Share Button
Om Trine Nebel

Trine Nebel

Trine Nebel

Trine Nebel er fastansat på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor hun underviser i og rådgiver om branding, tillid, troværdighed og omdømme. Trine er forfatter til flere bøger, har en master i retorik, en diplomuddannelse i kommunikation og en læreruddannelse bag sig. Hun underviser primært på kurser og videreuddannelser, men stedvis også på DMJX' grunduddannelser. Trine Nebel har rådgivet både staten, kommuner, fagforeninger, organisationer og i det private. Trines passion er at forløse andre afsenderes kommunikative potentiale uanset om dette sker via taler, præsentationer, debatter, sociale medier, TV eller radio. Og uanset om modtagerne er publikummer, borgere, medlemmer, vælgere eller (potentielle) kunder i en virksomhed.

2 Comments

 1. Hej Trine.
  Jeg skal selv her om en måneds tid til, at holde mit første foredrag for et par hundrede iværksættere. Jeg har derfor googlet løs på indlæg med indhold omkring præsentationsteknik og faldt over dit indlæg her. Når jeg klikker på linket lader det til, at det kun er i Købenahvn, at I afholder disse kurser – mon I også gør det i den anden ende af landet til tider?

  • Kære Christoffer
   Undskyld mange gange for det sene svar! Jeg sidder begravet i et bogmanus, der skal afleveres ‘lige om straks’, så tiden løber hele tiden afsted med mig 🙂
   Talerskolen, som jeg fik en idéen til efter en tur til USA, hvor jeg besøgte organisationen Toastmaster, findes kun i København. De to damer Signe og Annette, jeg startede det op med, kører formatet videre, fordi jeg er overloaded med arbejde. De afholder det kun i København. Held og lykke med oplægget!
   Mange hilsner fra Trine.

Skriv et svar