En retorisk udfordring – hold tale til SKAT

Skatteministeriet gav mig en udfordring som retoriker. En ejendomsvurdering fra SKAT! Hvordan vil du som retoriker løse denne kommunikationsopgave?, spurgte SKAT.

SKAT gav mig ingen andre ledetråde end en ejendomsvurdering for 2012 – og to uger til at løse opgaven i. Det kom der en tale ud af:
“SKAT – Trine Nebel Schou holder tale til SKAT”. Du kan se talen (der varer nogle få minutter) herunder.

Jeg kan også sparre med dig på din særlige kommunikationssituation! Du behøver ikke være SKAT, et ministerium eller erhvervs-ping. Måske skal du holde tale til en familiefest, på dit job eller foran et stort publikum. Har du en retorisk udfordring, så hjælper jeg dig gerne med arbejdet!

Share Button
Om Trine Nebel

Trine Nebel

Trine Nebel

Trine Nebel er fastansat på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor hun underviser i og rådgiver om branding, tillid, troværdighed og omdømme. Trine er forfatter til flere bøger, har en master i retorik, en diplomuddannelse i kommunikation og en læreruddannelse bag sig. Hun underviser primært på kurser og videreuddannelser, men stedvis også på DMJX' grunduddannelser. Trine Nebel har rådgivet både staten, kommuner, fagforeninger, organisationer og i det private. Trines passion er at forløse andre afsenderes kommunikative potentiale uanset om dette sker via taler, præsentationer, debatter, sociale medier, TV eller radio. Og uanset om modtagerne er publikummer, borgere, medlemmer, vælgere eller (potentielle) kunder i en virksomhed.

Skriv et svar