Sådan samarbejdede Ted Sorensen og J.F. Kennedy om taler

Trines Taleshow fra iTunes handler denne gang om Ted Sorensen, der var taleskriver og rådgiver for John F. Kennedy. Sorensens bog “Præsidentens mand” er netop udkommet på dansk på Gads forlag, og har fået fremragende anmeldelser.
I dagens podcast kan du få en appetitvækker til bogen og høre lidt om samarbejdet mellem Sorensen og Kennedy der førte til de berømte taler.

Ted Sorensen taler på Studio08

Ted Sorensen taler på Studio08

[audio:http://trinenebel.dk/wp-content/uploads/Podcast-om-Ted-Sorensen.mp3|titles=Podcast om Ted Sorensen]
Share Button
Posted in:
Om Trine Nebel

Trine Nebel

Trine Nebel

Trine Nebel er fastansat på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor hun underviser i og rådgiver om branding, tillid, troværdighed og omdømme. Trine er forfatter til flere bøger, har en master i retorik, en diplomuddannelse i kommunikation og en læreruddannelse bag sig. Hun underviser primært på kurser og videreuddannelser, men stedvis også på DMJX' grunduddannelser. Trine Nebel har rådgivet både staten, kommuner, fagforeninger, organisationer og i det private. Trines passion er at forløse andre afsenderes kommunikative potentiale uanset om dette sker via taler, præsentationer, debatter, sociale medier, TV eller radio. Og uanset om modtagerne er publikummer, borgere, medlemmer, vælgere eller (potentielle) kunder i en virksomhed.

3 Comments

  • Kære Camilla
   Tak for de opmuntrende ord. Jeg har de første mange episoder i pipelinen, så jeg håber du undervejs vil høre noget der rammer dine kommunikationsinteresser :o))
   God jul!
   Mange hilsner fra Trine.

Skriv et svar